Saturday, August 30, 2008

iDuino - mám je

Jak jsem psal, objednal jsem si 5. srpna od Fundamental Logic 5ks iDuino.



Potvrzení mi přišlo hned, za dva dny pak že se čeká na sestavení. A potom dlouho nic. Na webu sice mají napsáno, že sestavení může trvat až pět pracovních dní, ale 14. srpna už mi to přišlo poněkud moc, tak jsem se připomněl decentním mailem. Druhý den mi odpověděl Kevin Bralten, že jim akorát dorazily od dodavatele a testují je. Zpoždění prý měl na svědomí dodavatel. 21. srpna mi pak dorazily dva maily - jeden od PayPalu a druhý od FL, informující o tom, že balíček veze Canada Post.

Balíček, jedna bublinková obálka v druhé, jsem měl ve schránce přesně tři týdny po objednání - v úterý, ale až teď jsem se dostal k tomu je vyzkoušet - byla to opravdu hračka - z menu vybrat 'Examples-Digital-Blink' na blikání LED, v 'Tools-Serial Port' vybrat /dev/ttyUSB0 a pak jen 'Upload to I/O Board'. Abych měl jistotu, zkusil jsem ještě komunikaci s PC - 'Examples-Communication-ASCIITable' posílá do počítače ASCII tabulku.



Nakonec jsem neplatil žádné clo ani DPH, takže mě jeden kus vyšel na 388,20 Kč. Jeden už je zamluvený, takže 1-2 mohu někomu odprodat.


No comments:

Post a Comment